Klaslokaal Chinese cursus

Kantonees Leren in Groningen

Schrijf je in voor de cursus Kantonees Beginners 1 Of een cursus op Hoger niveau

Schrijf je nu in voor één van de onderstaande Cursussen Kantonees. Er zijn Kantonese cursussen voor Beginners en ook voor Gevorderden en Vergevorderden. Weet je niet welke cursus voor jou het meest geschikt is, mail of bel dan voor het maken van een afspraak met de docent (Wing) voor een gratis evaluatie.

Cursussen Kantonees

Datum Dag Tijd
Kantonees Beginners 1 22 maa vr 20.00 - 22.00

Kantonees leren bij Wing Training

  • Kleine groepen
  • Professionele, ervaren docent
  • Ondersteuning buiten de lessen om
  • Chinese bibliotheek met boeken en DVD's
  • Uitgebreid cursusaanbod
  • Op 10 minuten van centrum Groningen
  • Vrij parkeren

Cursus Kantonees

Kantonees leren in plaats van Chinees leren (Mandarijn) wordt veel gedaan door mensen met een Kantonese partner. Iemand uit Hongkong of Guangzhou. Maar ook door Chinese Nederlanders die geen Kantonees geleerd hebben, maar wel graag met hun Kantonese familie willen kunnen communiceren. Het is de belangrijkste taal in Zuid-China (Hongkong en Guangdong (Kanton)).

Kantonees wordt in en buiten China door meer dan 67 miljoen mensen gesproken. Het wordt na Mandarijn gezien als de tweede taal van China. Een groot deel van de Chinezen dat in het buitenland woont, spreekt Kantonees.

Guangzhouhua oftewel het Standaardkantonees is het belangrijkste dialect binnen het Kantonees en wordt samen met het Standaardmandarijn gesproken op scholen in Hongkong en Macau en in het dagelijkse leven in het grootste deel van Guangdong, de provincie van Guangzhou, Hongkong en Macau.

Sneller Kantonees leren door kleine groepen

Bij Wing Training in Groningen krijg je les in kleine groepen. De focus ligt vooral op het Kantonees leren spreken. En door de relatief kleine groepen krijg je voldoende aandacht.

Meerdere keren per jaar start een nieuwe cursus Kantonees Beginners 1. Je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je kunt starten met de cursus. En weet je niet zeker of je de cursus wel helemaal af kan maken? Geen probleem! Wanneer na een x aantal lessen blijkt dat je de cursus niet af kunt maken, betaal je enkel de lessen tot op dat moment.

Professionele Docent

Alle Chinese cursussen bij Wing Training worden verzorgd door een professionele Chinese docent met 17 jaar ervaring: 6 jaar in China en 11 jaar in Nederland. De docent is uiteraard een native speaker (voor zowel Mandarijn als Kantonees).

Chinese bibliotheek

Bij Wing Training kan je naar hartelust Chinese boeken uitzoeken om te lenen of kopen. De mini-bibliotheek van Wing Training bestaat op dit moment uit meer dan driehonderd boeken en DVD's over Chinees leren en China in het algemeen. We hebben Nederlands-Chinese, Engels-Chinese en Chinees-Chinese boeken.

En het allerbelangrijkste is dat deze boeken niet een doorsnee zijn van de Chinese studieboeken die wereldwijd verkrijgbaar zijn, maar nauwkeurig zijn geselecteerd op kwaliteit. In de mini-bibliotheek van Wing Training vind je alleen de beste Chinese boeken. Als student van Wing Training heb je de beschikking over al deze boeken.